Video

Katy Too trok met full band én cameraman Wouter Elsen de Sugarbeat Studio in en blikte op één dag vier live-songs in: He Loner, Walk On Tip Toe, Whiner’s Blues en Tough Girl.

 

Bricks and Sirens is de afsluiter van het album Nine Lives en gaat over een haat/liefde-verhouding met de stad. De illustraties in deze video zijn van de hand van de getalenteerde Jasmine Elsen.

De single en het album zijn  oa. te downloaden via iTunes.

 

Voor de single Nine Lives liet Katy Too een animatiefilmpje maken door Jasmine Elsen. Jasmine is een bijzonder getalenteerde jongedame die heel recent (10/12/2016) op het Internationale Kortfilmfestival te Leuven de VAF Wildcard kreeg in de categorie Animatie. De wildcards op dit festival worden uitgereikt aan de meest veelbelovende talenten uit de bachelor- en masteropleidingen van de Vlaamse filmscholen.

De single Nine Lives is oa. te downloaden via iTunes.

 

In de liefde zijn we allemaal “fools in love”! Voor de single Bad Moves zocht en vond Katy Too inspiratie bij Betty Boop. Een beetje onschuldig, een beetje ondeugend ook… Bad Moves staat ook op het album Nine Lives, de animatie is van de hand van Fleischer Studio (public domain).

 

Uit het album Quest for Honey.
Danseressen: Inez Verhille en Rebecca Rosseel
Video en montage: Frederik Jassogne